Перший дзвоник 2021

Традиції не змінюються! 1 вересня 2021 відбулося урочисте свято Першого дзвоника у Сумській обласній гімназії-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей. Цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з цього дня у нашій гімназійній родині розпочнуть навчання триста найпрекрасніших учнів, з яких сто новеньких талановитих гімназистів. З першого вересня для них розпочнеться цікавий і, водночас, нелегкий шлях до самостійного життя та нових звершень.

З щирими привітаннями зі святом до вчителів, батьків та гімназистів звернулась директор Інеса Олександрівна Пєсоцька.

Президент гімназії Валерія Третяк звернулась з побажаннями вдалого навчання та передала шеврон гімназії восьмикласникам. Також чутливо звучали слова від одинадцятикласників, які зібралися не лише для того, щоб розпочати останній навчальний рік, а й для того щоб прийняти в дружню гімназійну сім’ю новачків. Для них навчання в гімназії – це успішний старт та початок самостійного шляху в доросле життя.

У цей день гімназійне подвір’я, як і кожного нового навчального року наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.

Звідусіль лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка. Пролунавши перший дзвоник запросив на перший урок до просторих, світлих класних кімнат наших талановитих, схвильованих гімназистів.

Початок нового навчального року зустріли весело та активно. А на завершення першого дня навчання гімназистів чекала чудова фотозона.